Om oss
ScanTrailers olika släpvagnar och trailers håller hög internationell kvalitet, företaget tar ständigt nya marknadsandelar och har idag export till ca 20 länder, nya marknader tillkommer löpande.

ScanTrailer AB är 100% ägt dotterbolag till EasyFill AB (publ.) och grundades 2017 och är marknads- och försäljningsbolag för EBECO släpvagnar.

Våren 2017 förvärvade EasyFill koncernen och Ebeco koncernen sig tillsammans.

Släpvagnarna utvecklas och produceras i egen fabrik i slovakiska bolaget EBECO SRO med modern maskinpark och väletablerade samarbeten med de bästa leverantörerna av axlar, bromsar, dragstänger etc. Bland de mest kända leverantörerna är Tyska Knott GmbH.
Den mest kända släpvagnen är vår egen innovation, den hopfällbara WallTrailer, som tar minimal plats när den inte används.

EasyFill koncernen äger EBECO och dess släpvagnsdivision. Tillverkningsanläggningen för släpvagnar och trailers är 19000 m2 varav 3800 m2 är produktionsanläggning. Vi utvecklar alla produkter själva med hjälp av skickliga ingenjörer, som använder det senaste inom 3D-verktyg. Produktionen består av 68 skickliga medarbetare.
 
ScanTrailer släpvagnar finns från 750kg upp till 2700kg. I tillägg till hög kvalitet ska vi alltid ha ”bäst pris”. Serien består av släpvagnar utan skåp, båttrailers och vissa specialvagnar
Stäng meny
×

Kundvagn